Velkommen til Økosamfundet Sommerdal

Hej!  Denne hjemmeside er lavet for - både at gøre opmærksom på, at her er mulighed for at bo og leve bæredygtigt og meningsfyldt.  Her er plads til familier eller enlige, der drømmer om at gøre økologi og bæredygtighed til en livsstil.

Men så er det også for at gøre opmærksom på Sommerdals økologiske butik, hvor man kan købe byggematerialer, bøge- og birkebrænde, økologisk lammekød og et væld af gode genbrugsting.    

Mit navn er Liz Tømming, pensioneret landmand mmm.  Foreløbig tegner jeg alene Sommerdal-projektet.  Men jeg tror, det kunne blive til gavn og glæde for andre end lige mig.  Jeg leder efter friske, foretagsomme, iderige mennesker, som gerne vil gøre det til et livsindhold at være ansvarlige ifht vores fælles jord, planter og dyr.  Man kan bo her - eller man kan lave dagsprojekter, være kreative - eller lade evt. børn vokse op i en naturlig sammenhæng med naturen. 

Hvis du vil høre mere om Sommerdals varer - eller høre mere om mulighederne for at blive en del af en ny beboergruppe på Sommerdal - evt medejer - så send mig en SMS, så vi kan mødes og snakke om tingene.

SMS - 51 82 54 55 eller 61 73 49 40

Mail:  lis@vestnet.dk