• Bestil med SMS 61734940

  Lammekød skal bestilles og leveres fersk og parteret i gode stykker. Som økologer sælger vi kun halve eller hele lam for atundgå spild. Og så er altr kød på lammet jo superlækkert.
  en pakke på 1/2 lam indeholder:
  1 rygsteg
  1 kølle
  1 forbov
  1 pk grillben
  1-2 pk hakket kød
  1 pk enten lever/hjerte

  1/2 lam vejer fra 10-15 kg og kg-prisen er 95 kr

  bestil via SMS på 61734940 ellermail lis@vestnet.dk

 • Racen er Dorset

  Vores får er af racen Dorset, som er en god kødrace, og som i modsætning til de fleste andre fåreracer kan blive drægtige og føde deres lam året rundt. Det skal styres stamt, hvis man vil undgå læmning i de koldeste og vådeste vintermåneder. Dorset er en hårdfør race, som foretrækker at være ude året rundt. De læmmer også ude, og de nyfødte lam leger og laver bardutspring næsten lige efter fødslen. Når lammene er 6-9 mdr gamle slagtes de overskydende vædderlam. Eller de sælges til avl.

 • Vi forsøger at omlægge til en produktionsform, der kaldes "holistic management". Det er en måde, hvor man fokuserer på kvaliteten af græs og jord, så afgræsningen ikke stresser væksten af græs og urter. Og sådan får man tænkt helheden ind i en kødproduktion. Men det tager tid og lykkes sjældent lige med det samme. Naturen får altid det sidste ord. Her i 2018 har vi/fårene døjet med en lang kold vinder. Og så med et trylleslag blev det varm sommer uden regn. Så lige nu er jordene knastørre og fårene gnaver i bund. Men vi fortsætter ufortrødent.

Overskrift

Jeg er en paragraf. Klik her for at redigere mig og tilføje din egen tekst. Jeg er et godt sted at fortælle dine besøgende lidt om dig selv, og hvad din hjemmeside handler om.